Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
08-01-08


Pillerilller


Jag kommer aldrig
Aldrig utan hård granskning

Ta dom

Dom tar

Pillren

Dom tycker

Dom ger ens utan frågeställning


Jag dör hellre.

Idiotiskt?

Lika idiotiskt som att leva för att inte dö?









Fri vers av Sann
Läst 397 gånger
Publicerad 2008-01-18 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sann
Sann

Mina favoriter
Väver trådar