Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
08-01-05


Glimten


Glimten som väcker så mycket gammalt
Glimten av dig

Glimten i dina ögon
som gjort så ont

Det var det jag behövde
För att väcka allt gammalt

Allt som gör att bägaren rinner över

salt

Som jag längtat efter er, trillar

Väntat

Väntat på det som skulle gräva upp sår


Vackra tårar
Trilla
Honungssnor

Silverkräks
Det jag åt för att tysta

När du var här

Tungt Brunt
Det sista av dig
Ur mig
Befriad

Lätthetens trötthet

Såret som ömmar
Fått liv

För att läkas

Av mig










Fri vers av Sann
Läst 402 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-05 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sann
Sann

Mina favoriter
Väver trådar