Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
08-01-05


Smit!


Smit, ditt avskum!

Smit ditt fega kräk!

...som jag älskat så


Förlossning
Begravning


Smit av rädsla!
I högfärdighet


I tacksamhet, smit



Gör det enkelt
Klamra dig fast i vågen
som kommer dränkas av en ny våg
som går frammåt
fast du inte förstått än

Det är också ett sätt
...som du behöver
för att du ska förstå

...som jag behöver
för att kunna se
en del av mig

som jag trodde var stark










Fri vers av Sann
Läst 432 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-05 00:06



Bookmark and Share


  aol
hårda ord i en sann poesi
2009-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Sann
Sann

Mina favoriter
Väver trådar