Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
08-01-10


Rädsla, kom ren!


Jag vill icke förbereda mången mycket
I decennier i förväg-sförberedelser

Jag vill åka
-Pang! Missa hälften

För jag känner rädslan
Som vill ta väg
Mot flykt
Komma

Vill känna dig
Din renaste form
Utan flykt

Aj, i magen!

Rädslans hårdsmälta karamell

Som var så god i munnen

Som smälte


Aj

aj

Rädslan omhändertagen
Utan inbäddat och utvadderad
Till tusen förvägsförberedelser

Känner

Komma


Hackspett

I min sal

Helig
Stolt
Allt finns
Får tillåtelse
Förlåtelse

Mitt palats

Kom in

Ren

Fjäril










Fri vers av Sann
Läst 473 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-18 14:25



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Ak så vackert skrivet. Kan känna med dina ord/B
2008-11-04

  mathsivan
Intensivt och alltid lika intressant.

Jag vill åka
-Pang! Missa hälften

stort
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Sann
Sann

Mina favoriter
Väver trådar