Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
08-01-05


Kliv på mig


Kliv på min axel
Njut av min svaghet
Som stärker dig

Trampa på mitt huvud
Känn hur du låtsas må
Där uppe

Känn hur du nästan flyger!

På Mig







Fri vers av Sann
Läst 412 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-05 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sann
Sann

Mina favoriter
Väver trådar