Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjältemod med rötter

Varför göra?
Varför gå dit?
När mitt hjärta säger hit
När min kropp vill krypa ihop
När jag vill smeka min kind
Och vaggas i en skogsglänta av snö

Svalkande, omhändertagande
Tyst och mörkt
Trädet
Det andra trädet
Det stora
Hjältemod med rötter
Djup
I sagan som aldrig tar slut
Jag öppnar, välkomnar och ser den komma
Vara med mig
Tillsammans
Tillsammans

I mörkret i skogen
Som ger mig ljus
Värme och gemenskap
Med träd
Ja, med träd




Fri vers av Sann
Läst 371 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-31 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sann
Sann

Mina favoriter
Väver trådar