Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07-10-22


Kyss mig


Linjen är rak; blank och klar
Ytan ligger med rumpan bar
Sjunger med klunk och skvalp
Varsamt vaggar båt som liten valp
Stilla. Tyst
Storsjön har mig kysst

Ser allt genom ögonfranskristall
Vinden smeker kinden, blöt och kall
Solen ansiktet torkar, värmer
Hjärta. Livet utan termer




Fri vers av Sann
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-26 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sann
Sann

Mina favoriter
Väver trådar