Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07-10-26


Frösön

Färsk ingefära som smakar diskmedel
Kvittot man önskar en förvandling till sedel
Drömmarna om larver, ont och bajs
Förnekad suktan efter erkännande i nya tidningen \"Twajs\"
Flykt. På väg, röra om
Storhetstiden, lik-som

Mörkt, hörsnäckor, för upplyst buss
Handen, min vänstra, ger den en puss
Kliver av
Tar ett tag
Luft in, ut, som en ballong
Livet blir till sång

Tystnad, träd, riktigt frisk luft
Ensamhet, frihet, så jäkla tufft




Fri vers av Sann
Läst 181 gånger
Publicerad 2007-11-26 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sann
Sann

Mina favoriter
Väver trådar