Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07-10-25 Skrik


Roputstecken

Sluta söka för det du Gör
Lyssna, Sanna! Inåt; Du hör
Inspiration från alla älskade barn
Utbrott, skratt, skrik, skapa av garn
Ispirera med din stora helhet
Sanna.. Där inne, hemma. -Du vet!

Öppna, våga, släpp
Du är äkta, inte knäpp
In, in, in... Längre in!
Låt dem hålla hårt i sitt och sin

Ta hand om ditt barn, lilla Du
Du vet. Du kan. Hjärtat. Nu, nu!
Vagga, tryggt, stilla, nära
Ja! Du får TA på dina kära
Omfamna, famna om!
Beröör! Du är Sann! Ahh! Kom!

Fram med vingarna! Öppna väskans lås
På me\' dom! Flyg som en örn! Flyg som en mås!
Upp, Sanna! Upp, upp, upp!
Utan taktik. Ingen cup
Inge mera Mitt i Tu!
Här!! Här och Nu!




Fri vers av Sann
Läst 199 gånger
Publicerad 2007-11-26 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sann
Sann

Mina favoriter
Väver trådar