Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07-10-26


På alla fyra

Gräset är blött
Jag är trött
Mens, höst, kyla
Ute för att yla
Gråt, starka känslor bubblar fram
På alla fyra, i strumpor av ull från lamm
Slår på dig, knytnävar, hårda slag
Blir djupa märken. jag stannar upp ett tag


Gråter högt, mera, tår, tår
Försöker med min kropp läka dina sår
Vet att du min ilska och sorg kan ta
Därför på dig jag mig la
Utan skor och kläder
I ruggigt väder
Söker din helande kraft
Din stärkande saft
Du som en gång dukade mitt bord

Du som födde mig, Moder Jord




Fri vers av Sann
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-26 21:27



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Du som föder mig
moder jord

Binder i hop dikten
ordens kraft
så starka och visa

Till henne som föder oss
med sin kropp

Tycker mycket om dina ord
2007-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Sann
Sann

Mina favoriter
Väver trådar