Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07-11-05 Ett hjärta av glas En sten av sten


Ägget

Ett ägg redo att kläckas
Ett barn, öppen för att knäckas
Ett nytt skapat liv
med eller utan HIV

Ett ägg redo att kläckas
En värld redo att väckas




Fri vers av Sann
Läst 217 gånger
Publicerad 2007-11-26 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sann
Sann

Mina favoriter
Väver trådar