Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är saknaden

lägger mina tårar i ett silskespapper
bäddar ner dom i en ask
för att orka somna
utan sorgen i mitt hjärta

själslängtan




Fri vers av ia VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-27 22:28



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
mycket vackert men jag skulle nog strukit sista raden, men det är jag*ler*
2007-11-28

  Just Emotions
åh så vackert.. tårögd*
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP