Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här är allt:

ett par ögon, glans
och det bakom
inom




stadsnyans

 

 

 

pureblandning och silverkorn
salig förväntan ur grå dimma

 


jag har en förunderlig min
bakom halsar ord och stoj
pendelbanans jämna linjer
förseningar, otålighet
och tråktråks fisförnämitet


tonerna sipprar ur dörrspringa
tvättånga sipprar från källarvåning
förvåning, är det någon hemma nu?
det ringer-plinger på, det är du


puderlätta snöfötter, smälta
rullatorburna med ispiggar
ändå lätta att välta
och jag
med ny(förs)vunnen vanthälta

det är onsdag idag, och jag
tar mej mellan allt från punkt a
till punkt sne, fast det är bra

ni förstår:
jag är inte svår
bara fäller en å annan
rackarns (lycko)tår

det är min stad!


 

 

 




Övriga genrer av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 1028 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-28 19:36



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Nyanserad vacker blandning.
2007-11-28

  Daniel_78 VIP
du får den
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson