Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Villkorslös Kärlek

Är det inte den villkorslösa kärleken

vi alla längtar efter

Att bli sedda och älskade för dem vi är

utan Om eller Men




Övriga genrer av eva m h
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-29 14:30



Bookmark and Share


  soldis
Klart det är så...så klockrent och genialt skrivet!
2007-11-30

    Maria Malm
Precis. Bara för att vi är.
2007-11-29

  Michaela Dutius
Jo så sant-den kärleken är vår innersta längtan-bra skrivet!
2007-11-29

  livsdans
Jo....det är det... <3
2007-11-29

  Åsa Gustavsson VIP
det är nog svårare att älska andra utan om och men....
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

eva m h