Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

önskestjärna

om du mitt hjärta
vänder och går

så ber jag dig inte att stanna kvar

jag bara önskar att så vore




Fri vers av ia VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-29 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP