Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skådespelaren \"the end\"

som taget ur en film
tog ditt manus slut

det är bara det att i filmen kommer eftertexten och antagligen ett beröm...

du fick en sten

var livet så tråkigt
var livet ingenting
att du kunde averka det
på så kort tid

undrar hur du tänkte

jag önska jag kunde läsa slutet
för dina döttrar
men jag ids inte

inte ännu

för hur ska jag förklarar
att du var en roll
du inte orka spela

"the end"




Fri vers av ia VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-29 22:47



Bookmark and Share


    Cajsa
Dikt som berör
2007-11-30

  issac.a.m
jag kliver på i dina rader och läser med dig gråt över förlorad kärlek,och ser bilder över osynliga sår..och undrar precis som dig: Hur skall såren efter orättvisa och svek kunna läkas??
sagan om en bedrövlig kvinna med en bruten hjärta..om de längre och gråare dagar,det svider som eld inuti mig när du installerar minnet av en svag kvinna vars liv fångades av tänderna av svek och ensamhet....
jag önska jag kunde läsa slutet
Helt Underbart..
Starkt diktat
2007-11-30

  Dilsewat
Du lägger berättandet så fint! Så begåvat!
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP