Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stark men inte tillräcklig

när du tror du inte räcker till


sträck dig så långt   Du   kan

om det då behövs mer

fråga om hjälp




Fri vers av ia VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-30 17:39



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en väl formulerad och mycket tänkvärd egenskap: att fråga om vägen...
2007-12-04

    Cajsa
Bra skrivet
2007-11-30
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP