Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledsagare

jag behöver inte din hand
inte heller dina fotspår


men gå gärna bredvid




Fri vers av ia VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-30 17:40



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
YES!
Kunde inte uttryckt det bättre själv!
Sååå mycket sagt på så korta rader
Tack!
;o)
2007-12-05

  Ronny Berk
om vikten av att vandra sidledes väl valda stigar...ja...
2007-12-04

  Lilla My* VIP
Du, den här stoppar jag ner i min Bokmärkesask* för den är bara så klockren!!
2007-11-30

  Lejonhjärtas poesi
Klokt som vanligt och att stå på egna ben är gott!
2007-11-30

    Cajsa
Fint skrivet
2007-11-30
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP