Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa

Tyck inte synd om mig

gråt inte tårar över min smärta

 

visa bara

 att

du är min vän




Fri vers av Cajsa
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-30 17:50



Bookmark and Share


  Ronny Berk
just vänskapen är vår värdefulla arvedel...
2007-12-04

  Cris
Precis så fint!
2007-12-03

    Maria Malm
Det är ju så man önskar.
2007-12-01

    eva m h
mmm..det är det man behöver!
2007-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg