Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som väntar på något gott...

Och prinsessan satt i tornet
Dag in och dag ut
Vecka in och vecka ut
År in och år ut
Decennie efter decennie
Det var väl synd då att hennes prins hade tagit ett beslut
att med en revolver fixa sitt egna lyckliga slut.




Fri vers av eliza
Läst 533 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-01 19:37



Bookmark and Share


    majbarn
hehe
kram!
2007-12-02

  mollypop
Åh,
Me likes.
Sorglig och vacker och åh.
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

eliza