Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skaka loss och känn vibbarna

Den dolda smärtan
som ingen ser
eller vill kännas av

Det du inte vill ha
men är tvungen
att bära

Sorgen av något som ändå inget var

- Skaka loss och känn vibbarna

du är här nu
ingen annanstans
ingen är du
kommer inte heller så bli

älska och lär
ta dig i nacken
och sparka dig i baken

det mesta går över

 




Fri vers av ia VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-06 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP