Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en...

...kärlekshistoria
och den sluta lyckligt

trots att de inte fick varandra

 




Fri vers av ia VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-04 08:11



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Härliga ord, klokhet om kärleken som den kan vara, gillas mycket!
2007-12-04

  Michaela Dutius
Ja det kan sluta lyckligt för att man kan lämna varandra med bibehållen repsekt också!
Tack för fin läsning!
2007-12-04

  Ronny Berk
en viktig kunskap förmedlas... allt är inte guld som glimmar...
2007-12-04

  noname_realmind
Schysst vinkling! :))
Precis som det faktiskt kan vara...
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP