Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat slår volter

Ord som sägs och skrivs

känsla av värdefullhet

 

hjärtat slår volter

 




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 329 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-04 11:34



Bookmark and Share


  * Ammi *
bra ..
2007-12-04

    Lindizz
härligt, där du beskriver känslan fint.
2007-12-04

  Larz Gustafsson VIP
Ord är containers. Fyllda med konstruktivt eller destruktivt. Avsändaren avgör innehållet. Och vad hjärtat är fullt av talar munnen.
2007-12-04

  Ronny Berk
så väl värnar och värderar du orden och känslan...en värdefull poesi...
2007-12-04

  Cris
Trevliga volter !
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg