Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskar

Jag önskar

jag kunde visa dig

mina instängda tårar

som bor inuti mitt hjärta

 

Jag önskar

jag kunde tala om för dig

mina instängda tankar och känslor

som bor inuti mitt huvud

 

Jag önskar

jag kunde be dig

min längatan efter en kram

som bor inuti min själ

 

Jag önskar

jag vore lite säkrare på mig själv

att jag vågade berätta om allt

som rör sig inuti mig




Fri vers av Cajsa
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-04 12:25



Bookmark and Share


    Maria Malm
Man kan ju alltid skriva om det..
2007-12-04

    Lindizz
fint flyt i texten, om att våga visa känslor. Bra skrivet.
2007-12-04

  Catrin
En vacker vädjan om att våga visa sina känslor, gott så.
2007-12-04

  Larz Gustafsson VIP
Ibland vill man visa hela sin värld.
Det är väl därför vi skriver...
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg