Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är skönt att veta att någon tänker på en...


Lyckan över några få ord

Det piper till
En kort ton
Ett meddelande till mig
Någon har skrivit, kanske bara några ord
Inget stort, inget långt
Står inte särskilt mycket egentligen
Inget viktigt
Bara vetskapen
Att någon, någonstans
Tänker just nu på mig




Fri vers av Nattiz
Läst 577 gånger
Publicerad 2005-05-12 23:37



Bookmark and Share


  Proton
Och det är allt man behöver för att rädda en hel dag, eller ett liv...
Att veta att det finns någon som tänker på en med värme är en av de allra skönaste känslorna...
2006-12-13

  Rozhan
Den här texten gillar jag mycket! Människans strävan efter uppmärksamet... Alla vill vi att det ska finnas någon som tänker på en - en tanke som inger oss hopp om att vi behöver vara ensamma!

Jätte fin text =)
2006-11-13

  Manal
sms är underbara. du fångade det bra
2006-01-01

    Evve
åh, det är så härligt - något så litet kan betyda så mycket!
2005-12-06

  KristinaE
...är underbart...hoppas det är just så för dig just nu!
2005-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Nattiz
Nattiz