Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradox

\"I want to break free...\"
vrålar du för att överrösta motorljud.
Blir lite smått orolig där jag sitter och i vindrutan ser medtrafikanter, hus och träd otydligt swischa förbi. \"Break free\" - räcker det inte med sportbil, mc och drömmar om Betty Boop tatuering?

\"Free for the first time, this time I do it for real...\", fortsätter du helt ovetandes om mina tankar. Du befinner dig långt härifrån och ger allt i din Freddy Mercerytolktning! Själv är jag fullt närvarande, där jag luftbromsar och i ett försök att hitta stabilitet trycker min kropp mot ryggstödet.

Allt bra tur att vi har varandra du och jag! You, the practical dreamer \"who breake free\" - and I, the poetic stabilization \"that brake thee\".




Övriga genrer av ÅsaLena
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-16 19:50



Bookmark and Share


    Sony
Var det maken som sjöng? hahaha
2007-12-18
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena