Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordblockad och rivningsarbete

Golvtiljorna vibrerar av musik
- som ändå inte helt når fram
Bara basslingan tränger igenom
takbjälkar, isolering och damm

Också ordens innebörd uteblir
- trots att trumhinna av ljudvågor rörs
Bara dova rester återstår när
tankespår bestämmer vad som hörs

Men...

jag önskar sakta lirka - kratsa hål
- i tak, fördomar och invanda spår
gärna sågspån i hår och kaffekopp
men delad ljudsfär - om jag får









Fri vers av ÅsaLena
Läst 426 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-13 16:28



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Denna tycker jag om, rimmen flödar mjukt och liknelserna landar väl, bra!!
2012-10-14
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena