Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordjakt


Jag sökte ord i min koffert
Alla de som sparats där
Omsorgsfullt textade
eller hastigt nedraffsade

Sedan sökte jag ord i min hylla
Vad kloka män sagt och skrivit
Trycksvärta mot sträva papper
tankar i versaler

Jag sökte ord i hjärtat
bland ofullständigt översatta känslor
Kaotiska tankespår
eller långsamt framväxta

Jag sökte
och hittade mycket...
men inte de ord
jag behövde mest!




Fri vers av ÅsaLena
Läst 447 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-17 18:27



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Härligt att se att du har kommit igen!
Välkommen!
Jag tycker du har hittat bra ord!
2012-09-12
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena