Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- Mitt hjärta har blivit som en av de tusende, för min vän slutade springa i dag - Ur *Den långa flykten* av Richard Adams


Svarte Petter

Världen glesnar efterhand
glesnar, fryser till is
vänner går till annat land-
väntat på sätt och vis

Svarte Petter kvar till sist-
likgiltig försening
I en värld så kall och trist -
lämnad förorening

Minnen, Petter, vårda dem,
minnen från flydda dar
låt dem få hos dig ett hem
den lilla tid du har









Fri vers av papillon
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-08 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

papillon