Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt blir vad man gör det till...


Julstress?? Nä knappast!!

Med armarna i kors lutar jag mig tillbaka

väntar på den 24:e december

Lite smått road och förundrad över allt

som runt i landet händer

Hela sverige far omkring och verkar förbereda

en vansinnig explosion

Men jag vet vad som händer den dagen

jag har fått en vision

Inte alls behöver man stressa upp sig

för denna afton i jul

Nädå! Man kan ta det lite lugnt faktiskt

det går att ha lite kul

För vet ni en sak? Livet fortsätter ju

även efter den 24:e december

Och det är allt jag egentligen önskar mig

All I want you all to remember




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 341 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-08 21:14



Bookmark and Share


  NågonAnnans
Jätte bra dikt, fint skriven och Ack så sann så sann:)
2007-12-19

    Lindizz
skön inställning, kanon skrivet.
2007-12-13

    Damir
Jag som jobbar på posten kan inte annat än hålla med dig angående denna julhysteri, vi bränns ju ut!
2007-12-12

  KristinaE
.. vila i livets nu! \'Håll drömmen levande\' stod det på reklampelare julen -95, där någonstans slutade jag stressa inför julen - försöker som du beskriver att vila i den.. ha det gott i din vila.
2007-12-11

    Tro
Många tror nog att dom är julskinkan =) Då är tiden ute efter jul...
Härlig text. Hoppas fler kunde ta julen med ro.
Tänder ett ljus o väntar *L*

Kram / Tro
2007-12-09

  Nicklasb
Vi har bara maten kvar och den fixar sig ju alltid. Mycket trevlig läsning!!
2007-12-09

  Lejonhjärtas poesi
Härlig inställning till julefrid det som vi alla borde ha i juletid, bravo!
2007-12-08

  Madjori
Så sant... och här sitter vi i lugnan ro och bara har roligt :-)
Tänk om fler kunde göra det...
2007-12-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Rätt på alla sätt
man skulle göra
som Du, ta allt
lätt, men jag
har väl 30-40
julbrev/kort
att skriva...
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du