Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven av Alva 11 år till minne av hennes pappa och min bästa vän


Pappa du lovade...

...varför höll du inte vårat löfte

en tår för varje tanke
en tår för varje känsla
plus minus noll
tomhet

...du sa du skulle vara tomte

jag orkar inte räkna till tio längre
saknaden försvinner aldrig ändå

...du blev en ängel
och ditt paket kommer alltid vara oöppnat




Fri vers av ia VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-10 20:55



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
sorglig
2007-12-12

  issac.a.m
en dikt som är skapad med djupa känslor om inre smärta
Väldigt vacker & stark...
2007-12-11

  Michaela Dutius
Mitt i solar plexus.
Mycket stark text!
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP