Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter min omvändelse känner jag hur det rycker och drar, rycker och drar.... Tänk att en gång i Lazzes fotspår få stampa fram i noggrann marsch till Herrens ära!! Die Reihen fest geschlossen!


FLAGGMARSCH

Trum trum trum trum
trummelummelum
trumtrum bom bom

Blås ut, vår flagg!
Ge plats åt lille Lazze
som går mot paradis
med lugna kliv

Hans svinborstsnagg
för tanken till en nasse,
en julens offergris
som ger sitt liv


Här kommer marschens lyriska parti
trudelutt, trudelutt
O, offergris, hur kunna kanske vi
trudelutt, trudelutt
förstå att Lazze är så fylld av mod
trudeluttluttlutt
och städse redo ljuta grisablod??
trudeluddeluddelut

Pruttprostata!
Nu blåses uti hornet
en fosterlandsgulblå
och glad fanfar

Han är så bra!
Han liknar så på kornet
de som en gång bar på
ett visst standar


















Fri vers av papillon
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-11 00:12



Bookmark and Share


  vera gade VIP
kan du inte släppa den fan snart - så vi får se den egna fjärilen klart
önskar Vera
2007-12-11

  Inkarasilas
Papillon är en Pitbull i fängelsecell utan cigg... och hoppsan vad jag fnissar glatt, här smeks det inte, snarare ruskar vilt, hoho!
2007-12-11

    Nattviol
okej!
du är från och med nu
min gud!
jag tillber dig, oh store
mästare!!

du skulle sett min min
när jag läste... visste inte
om jag skulle skratta eller
gråta... men - jag njöt..
det verkar som om herrarna
har kommit ihop sig lite....
spännande, mycket
spännande...

Pruttprostata!!!!!
va!!!
applådåskan från mig!
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

papillon