Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi två

Vi sitter där och iakttar varandra

jag känner din värme och din närhet

jag tycker jag känner dig så väl

att du nästan är en del av mig.

Du tittar tillbaks, småler

och jag vet genom din blick

att du känner likadant gentemot mig

Så gör du en liten gest med din hand

för den mot ditt hår

Du tittar bort och harklar dig.

Jag upptäcker till min fasa

hur vår gemenskap bröts

hur vår kontakt tog slut

och jag känner inte längre igen mig i dig

ditt innerstas innersta försvann




Övriga genrer av soldis
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-12 18:12



Bookmark and Share


    Nattviol
så satt jag och log..
i början av läsningen
sen bara dog ..
mitt leende!

aj aj
2007-12-26
  > Nästa text
< Föregående

soldis
soldis