Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast i Näckens garn

Visst har jag tagits utav många

men ingen lyckades mig fånga

så som näcken en gång gjorde

genom att trassla in mig i sina blommor

 

Det var i det djupa vattnet

där det inte gick att simma

Där jag skrek på Hjälp

timma efter timma

Som senare visade sig vara en kort stund

 

Jag kände det treva över hela kroppen

och skräcken som jag erfor

var tudelad, rädslan för vattnet

och detta hemska som slet i mina trosor

det var det där som var Näckens Rosor




Övriga genrer av soldis
Läst 529 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-13 12:55



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Vilket hemskt trauma men så bra återberättat! Man lever sig in i din kamp! <3/Ammie
2009-01-06

    JJ VIP
Fin dikt! Näckrosor är svåra att utrota, kanske även näcken är det.. Mvh. JJ.
2008-01-14

    Nattviol
vilken bra förmedlad
känsla!
vet exakt hur du menar..

och sen.. simmar man inte
bland näckrosor igen!
(håller mig på tryggt avstånd)
; ))
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

soldis
soldis