Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du den ende



där hon flyr
sig själv och livet
böjer du dig
mot ditt barn

ser du faran
vänder hjärtat
sänder ut din
räddningsängel

och din kärlek
alltid tillvänd
viskar en
oväntad sanning

vänder livet
upp och ner
det blir helt
och rätt igen

dig vi tillber
du den ende
som oss älskar
oavsett




Fri vers av rebecca d VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-12 21:47



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
vilken jättevacker dikt till den ende!!Vackraste ord i den varmaste dikt!!!!
2007-12-20

  Larz Gustafsson VIP
Jag är så glad att mitt liv blev rättvänt för över 23 år sedan.
2007-12-18
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP