Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självsubstans...


En tår?


Förlåt men jag kan inte hjälpa,
tar inte kontroll över min sorg
och om tårar inte kommer ut så
fryser de till is i mitt hjärta


en kram då?


förlåt att jag den inte kan besvara
men mitt värde för mig själv är långt mycket lägre
tillåter mig inte att existera


en komplimang?



förlåt att jag blev arg för dina vackra ord
men jag har lärt mig att inte tro på allt som sägs



ett egenvärde!?



förlåt men jag har aldrig lyckats bygga upp något sådant
jag bara finns men vet ej varför
jag har säkert bra sidor men jag har gömt dem för mig själv
kan inte se, jag är blind...


ett RYCK DIG I KRAGEN DÅ???



förlåt men jag vet inte hur man gör när man mår bra
kan du hjälpa mig?
eller... äsch! strunt i det...
jag klarar mig nog det har jag ju gjort hittills...



är det självömkan du bär?



Förlåt men, Nej jag vill inte tro att det är så,
det känns som vilsenhet
och hopplöshet
att vara präglad av jantelagen
avsaknad av goa, trygga och stabila och snälla människor...
men visst! det kanske är just det som kallas
självömkan??
Men jag väljer att kalla det för sorg.




Fri vers av NågonAnnans
Läst 1042 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-13 00:00



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
förlåt mig för att jag läser en text som denna, men jag tycker om den och det kommer alldeles sådär av sig självt utan att jag kan stoppa det/lilla jag
2008-06-08

  Andreas Borg
Kanonbra!
Det är inte alla som kan föra dialog med sig själv och blicka inåt.
2007-12-20

    ej medlem längre
Jag är också \"någon Anna\" - Och detta var mycket bra skrivet! Tack!
2007-12-15

  Larz Gustafsson VIP
Som arbetslös saknar man tydligen egenvärde.
\"Du är bara nyttig när du jobbar, för annars är du ett problem\", som Liket Lever sjöng.
2007-12-15

    ej medlem längre
Jättebra dikt! Ovanligt uppbyggd, utav frågor och svar. Jag gillar det.
2007-12-14

    incognito
Herrejävlar, det här var det bästa jag läst på den här sidan på länge. Visserligen är kvaliten oftast låg, men det förminskar inte din prestation.

Om du fortsätter att vara ärlig med dig själv så kanske du blir en poet en vacker dag.
2007-12-13

    en tid för länge sedan
känner igen det där... bra skrivet!
2007-12-13
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans