Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet en hemlighet! :)

Jag tog mig en sväng på en tankepromenad

Alla underbara och vackra ord gjorde mig glad

Men så dök det upp ett troll från ingenstans

Ett besynnerligt troll som jag inte visste fanns

Han sa att han kom för att ge mig lite lycka

Ja helt ärligt...visste inte vad jag skulle tycka

Nog har väl jag lycka så att jag klarar mig?

Men han böjer sig fram och viskar en grej

Med blossande kinder hör jag hans hemlighet

Vilken LYCKA! Nu äntligen jag verkligen vet!!




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 472 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2007-12-13 14:03



Bookmark and Share


  Peppe11
denna är ruggigt fin...när man minst anar det, så får man veta något man inte visste förut, och allt blir uppenbart, och lyckan som växer gör livet vackrare...
kram P
2008-01-17

  Thurizas
jag skulle bli överlycklig om jag fick träffa ett troll som jag fick dela en hemlighet med=) åh vilken härlig text=) tack tack för fin läsning!
2007-12-17

  issac.a.m
Så underbart..
tack för en underbar dikt...
2007-12-15

  R-M
härlig dikt :)
2007-12-14

    Maria Malm
Härligt..och hemligheter ska man vara rädd om..
2007-12-14

  KristinaE
.. tänker att hemligheter skall man vara rädd om! Lyckliga du!
2007-12-13

  Bodil Sandberg
ja man blir onekligen nyfiken..i en strut...vill också veta såklart..får man veta...ja får jag inte det..så var det väl en hemlis för bara dig...HÄRLIGT poetat i vilket fall..känslosvall jubel...älskas alltid
2007-12-13

  emilf77
:) nyfiken :)

väckte intresset rejält
2007-12-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
WHAT DID HE SAY
SNÄLLA BERÄTTA
DET FÖR, MIG...
2007-12-13

    prana
underbart. älskar troll.
2007-12-13

  To
Underbar läsning som väcker nyfikenhet om vad det var han viskade. :)
2007-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du