Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen tvekan

om du någonsin undrar
över hur mycket du betyder för mig
undrar någonsin havet över
solstrålarna som värmer det på sommaren?

Om du tror att du ser
tvekan i mina ögon.
Tvekar någonsin bokbladets knopp
när majsolen stryker sin värmande slöja över dess fjun?

Om du någonsin tor jag ångrat mig
sedan den allra första gången
Ångrar sig blomman som blommar
för ett bi som lockas av dess skönhet?

Om du någonsin sett ledsamhet i mina ögon
eller en tår som hotat att svämma över
Har en fågel någonsin frivilligt
lämnat kvar sina ungar i sitt näste?

Det finns ingen tvekan, det finns ingen ånger.
Det finns inga tårar, ej heller någon sorg.
Det finns bara en kärlek, som blir starkare dag för dag,
det finns bara respekt, det finns bara duojag...




Fri vers av Peppe11
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-03 13:13



Bookmark and Share


  Cris
Så himla fint beskrivet.
Du belyser den tvekan man kan ha om ngn man tycker om... och du tar bort den...med finfina liknelser.
2008-01-17

  Lyckohäxan Enediel
Jösses! Det låter som kärlek på högsta nivå! Underbart att läsa!
2008-01-03

  thyra
Varm text med skön innerlighet. Fint!
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Peppe11
Peppe11