Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En julklapp till Ölrun - Inga penningar, men väl några kenningar.... Papillon kvad.


Till Ölrun Disadottir, ledande medlem i Poeter.ses fornnordiska avdelning

Ölrun dristigt
druckit av ölet
örnens stöldgods från
Gunnlöds stuga
Väl den drycken
Disas dotter
vettig och vitter
förvaltat på sajten




Fri vers av papillon
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-17 20:08



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Den var oerhört vacker- vad kul med en sån avdelning- måste hålla utkik ju
nu!
2007-12-18

  Lena Krantz VIP
Väl skaldat med valda kenning
Valfaders stöld från sköna mön
gav oss så sant skaldemjödet
att kväda tingen kloka kring

Man blir ju rent rörd du vet!
Det var minsann en fin julklapp!

TACK!

Och en stor kram
;o)
2007-12-18

    Nattviol
vilken underbar!
ett kväde!!!

till Ölrun!

nog så vettig,
nog så vitter!!

, ))
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

papillon