Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla underbara otuktbara bäverbusar, bland dem N-tt-v-l-n, -nk-r-s-l-s och den förskräckliga Madame J-M--s och övriga, i nästet kringkrypande, vasskäftade honor: Jag önskar Eder alla en liderlig jul!


Helgdagskväll i Bäverhyddan! En julhälsning till ni vet nog vilka...

Jag såg nog hur tomten kom ut från din lya
med ryggen helt luden av ludd från en rya
och ögon som stirrade vilt genom masken
när mycket försiktigt han tog sig åt tasken
och sade som så, och hans röst lät smått from -
\"nu skall jag gå hem, för min påse är tom\"




Fri vers av papillon
Läst 400 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-20 05:20



Bookmark and Share


    Nattviol
hahahahaaa!!!!
nä, fan också..
att du fick syn på´an!
sa ju åt han att smyga...

och visst - när han kom
hade han klappar med
sig och när han gick
var det väldigt tomt
i påååsen..

*asg*
vännen!
du är underbar!!!
tillönskar dig själv en
riktigt liderlig jul med
många bävrar runt
granen/stocken!

; )))))
2007-12-20

    ej medlem längre
god jul. hoho :)
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

papillon