Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mopedistens dagdröm i juletid.... (Betoningsförskjutningen på \"utpressa\" är medveten och avsedd att tydliggöra den innerliga känslokrystning som så smakfullt ligger invävd i hälsningen.)


Till emsut. Julhälsning med ett rim som förvånar tom mig själv...

Ack, om jag hade signalhorn med blära
då skulle jag genast en hälsning frambära
jag skulle utpressa ett klingande klämtut
som känslofull julklapp till käraste emsut.




Fri vers av papillon
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-19 08:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
men, varför har jag inte sett den här? :D
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

papillon