Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Evigt ejes kun det tabte\" - ur Ibsens \"Brand\"


Sorgens masugn - till Ulla T

I sorgens masugn skiljs
livets metall från sitt slagg
Processen är fruktansvärd,
bländande, dånande-
livsfarlig men nödvändig
om man ur kaos vill utvinna
det slutgiltigt gedigna.
När järnet strömmar ut
är det flytande och befriat -
färdigt att gjutas
stilla och starkt
i minnets formar




Övriga genrer av papillon
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-17 17:20



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Applåd och bokmärkt givetvis. . . .
2007-12-17

  -Ulla Tilemo- VIP
Kära vän!
Jag vet inte vad jag ska säga, hur jag ska säga.
Först läser jag med tårarna strömmande, sedan läser jag igen och tappar andan, läser igen och börjar tänka. . . . förstå.
T A C K min diktarvän, tusen tack
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

papillon