Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja så blev det dags igen...

Tar min kudde och kryper in under täcket

slår varsamt och nöjd igen mina blå

Funderar lite över livets alla mirakel

både de gigantiskt stora och små

Och i mitt hjärta bland mirakel vilar livet

just nu, i natt, i skrivande stund

Sträcker nu trött fram ena handen en bit

viskar i natten...kommer du...John Blund?




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 356 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-17 03:42



Bookmark and Share


  micke marin
den var bra, den gjorde mig lugn. tack
2007-12-22

    Elina Möller
mjukt vaggande dikt. skön läsning.
2007-12-17

  Thurizas
underbar text med ett härligt lugn över sig=)
2007-12-17

  fillatelli
John Blund sträcker fram en varsam hand
i ögat strör han vänligt, glittrig sand

slumra in, dröm och sov så gott
till önskningarna du resan fått

Feliz Navidad !
2007-12-17

  charlotte hedendahl
Härlig och mjuk dikt
2007-12-17

  Lena K Nilsson VIP
Fint skrivet...och ja, man hoppas ju att han ska dyka upp varje natt!
2007-12-17

  Åsa Gustavsson VIP
Även sömnen är allt tydligare något att vara tacksam över
ju äldre man blir, tycker jag.
Din dikt är mjuk och välkomnande. Som John Blund själv.
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du