Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku - Locklåt från forsen

Mitt i forsens skum
spelade en bäver näck
på lånad fiol




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-18 08:18



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Är det Maud Olofsson som sitter där och gnider?
2007-12-18

    Maria Malm
Intressant bild haiku-förmedlad.
2007-12-18
  > Nästa text
< Föregående

papillon