Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GOD JUL

GOD JUL

OCH

GOTT NYTT ÅR

 

önskar jag alla underbara poeter

 

mina vänner är ni

uppmuntrar

 skänker tröst

ger ro

 

Tack

för att ni finns




Fri vers av Cajsa
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-20 19:12



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Gooooood Juuuuuuul kära poetissa!!!!!!Allt gott till dig!!!!
2007-12-21

    Maria Malm
Jag önskar dig detsamma!
2007-12-20

  Last Word Spoken
Tack detsamma snälla du!!!
2007-12-20

  Annmargreta
GOD JUL OCH ETT JÄTTEGOTT NYTT ÅR-
OCH HÄR FÅR DU OCKSÅ EN KRAM VARJE DAG!
2007-12-20

  Michaela Dutius
God Jul till dig också Cajsa.
Och ta det lugnt med julen...den går alltid över
2007-12-20

  Bjarne Nordbö
Tack och allt gott till dej.
2007-12-20

  Jessica Ebbesson
En riktigt God Jul önskar jag dig med!
2007-12-20

  -Jokke
god jul!
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg