Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God Jul

I Jesu namn tar jag ett snabbt Sms-lån,

ty lönelappen är ju bara ett jävla hån.

Julklappar kostar och förväntningar ska uppfyllas,

levern ska plågas och buken ska med fett fyllas.

Svärmor kommer och ser staken lysa i fönstret,

hon lyser av falsk tacksamhet, vi följer ju mönstret.

Barnen ser på Tomten och håller god min trots allt,

trots alla ljus känns det bara så jävla kallt.

 

 

 

 

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-22 19:32



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Tyvärr är det en sanning som stämmer in på mångas jul!
2007-12-27

  Lyckohäxan Enediel
God Jul ja...och här fann du en sanning om mångas julfirande...
2007-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver