Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när du läser den här, vet du att den är till dig...




Du vet ...


i mitt hjärta
är du ändå alltid min

och ingen kan ta din plats
ingen förälskelse
ingen vän
ingenting


du har ett eget krypin
som alltid står öppet
och inget kan nånsin
ta den ifrån dig
din vrå i mitt hjärta




Övriga genrer av carimba
Läst 319 gånger
Publicerad 2005-05-17 20:17



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
ett härligt avslut på en härlig dikt...bravoskrivet!
2005-05-19

  Markattan
Vackert skrivet om hjärtevrårna du rymmer.
2005-05-18

    Mejja
Ja den som har den vrån i ditt hjärta... den är lyckligt lottad!
2005-05-17

  stannar kvar
Bedårande och varm. Känner mig trugg och glad när jag läser den.
2005-05-17
  > Nästa text
< Föregående

carimba