Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sovande son


ler när jag ser dina barfotafötter
trött efter alla turer i livet
du sover så gott nu

det fanns en tid
när stövlarna var på
när du somnade av ilska
eller irritation
men nu för tiden
får de inte plats i sängen

men ditt utrymme
djupt i mitt inre
det växer med dig och stövlarna





Övriga genrer av carimba
Läst 426 gånger
Publicerad 2005-05-17 20:39



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
tidsperspektiv... och stövlar... bra!
2005-05-20

    Pricha
Fin dikt om kärleken till ett barn. Många starka känslor som trängs på några få rader.

Avskalat effektivt.
2005-05-18

  Markattan
Ömsint och kärleksfullt om kärleken till sin son och slutraderna säger allt.
2005-05-18

    Mejja
Starka ord av kärlek till små barnsben som blivit stora. Ja vad vore livet utan barnen.
2005-05-17

  stannar kvar
Väldigt fin. Tycker om att läsa dina dikter de får mig att känna trygghet. Tycker om enkelheten och träffsäkerheten.
2005-05-17
  > Nästa text
< Föregående

carimba