Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hotar

Vi har de bra
vi i familjen

vi njuter av julefrid
telefonen ringer

svärmor kommer hem
till oss och fikar

hon vågar inte åka hem
det har hänt en sak

otäck sak som man
aldrig kan räkna med

en familj har blivit
hotad

kanske med bössan
jag vet inte

vad tog julefriden
vägen

hallå hallå
du kanske kommer
snart

julefrid

tomten du måste komma
vi är snälla jag lovar

du ska få gröt och en
stor puss

vill du det?

kom det är öppet hos oss
jag lovar

hjälp oss tomten
så vi får en fin jul

vi känner oss hotade
vet inte vad vi ska göra

men kom du snälla tomte
du är våran ängel






Fri vers av häxanmara
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-23 18:56



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Ja julefrid är tyvärr ingen självklarhet...
Känner ju till sanningen i dina ord...och önskar att friden och tomten skyndar sig till er!
Kram till dig och familjen!
2007-12-23
  > Nästa text
< Föregående

häxanmara
häxanmara