Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat sa ifrån

 

 

 

 

Vi har alltid ställt upp

för dig när det brister

Brister av olika slag

 

 

 Familjens  hjärtan

  vill

ta hand om dig

 

Du vill inte att våran hjärtan

pumpar för dig längre

 

Du sa hör av er inte mer

vill inte mer

 

Orden gjorde att mitt/vårat hjärta

 stanna  på sekunden

 

Sekunden har stannat

i våran hjärtan

 

Hjärtat sa ifrån

 

Den pumpar ej längre för dig

 

 

 

 

 




Fri vers av häxanmara
Läst 621 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-07-10 00:09



Bookmark and Share


  Kleva
Jättebra skrivet! Sorglig dock.
2008-12-13

  Kristina Olsson
åh jag gillar den här texten. den berör.
Jag gillar hur du bildligt bygger upp kring
"brister" och "hjärtat".
2008-11-14

  Lejonhjärtas poesi
Smärtsamt, sorgligt och berörande!
2008-08-16

  micke marin
Tufft..
ibland har man nog inget val.
och tar ett beslut.
2008-08-08

    tramp
hmmm..ibland går det för långt...rätt att reagera..bra beskrivet
2008-07-20

  Lyckohäxan Enediel
Väldigt bra skrivet...snygga formuleringar som sätter sig hos mig som läsare...så gör det ont att läsa...bra vännen!
2008-07-10

  Spider
Tunga rader!
men det finns nog ett ljus någonstans
snyggt skrivet dock.
2008-07-10

  Hanni
Sorgligt... Gillade dessa meningar extra "Sekunden har stannat
i våra hjärtan"
2008-07-10
  > Nästa text
< Föregående

häxanmara
häxanmara